COD GALBEN: 27-02-2021 ora 17 Intre 17:10 si 20:00 se va semnala - intensificări ale vântului, cu rafale ce vor depăși, local, 55 - 65 km/h in Județul Tulcea; COD GALBEN: 27-02-2021 ora 17 Intre 17:00 si 20:00 se va semnala intensificări locale ale vântului cu viteze ce vor depăşi la rafală 55...60 kmh in Județul Dolj, Județul Mehedinţi; COD GALBEN: 27-02-2021 ora 17 Intre 17:00 si 20:00 se va semnala intensificări locale și temporare ale vântului cu rafale de peste 55...60 km/h in Județul Brăila, Județul Ialomiţa, Județul Buzău;

La inceputul pandemiei cu Covid-19, piata de aparatura medicala a cunoscut un moment crucial, mai ales in ceea ce priveste consumabilele de baza, de la simplele masti chirurgicale, la cele KN95 sau FFP2 / 3, pana la combinezoane de unica folosinta sau viziere.

Un al moment crucial a fost cel in care echipamentele medicale precum cele de analiza de biologie moleculara (echipamente RT PCR), solutiile de teste rapide coronavirus covid-19 sau ventilatoarele specifice pentru sectiile de terapie intensiva, au fost insuficiente.

Acesta criza de echipamente medicale sau de consumabile medicale a fost trecuta cu succes, iar acum in piata exista variante pentru achizitionarea unor astfel de produse, chiar si pentru persoanele fizice, in cazul consumabilelor.

Dotarea sectiilor de testare cu echipamente de testare PCR pentru Coronavirus – Covid-19

Aparatura medicala specifica pentru o astfel de sectie de testare cu un aparat real-time PCR are un pret considerabil, insa trebuie tinut cont de faptul ca aceste echipamente nu sunt dedicate doar pentru testarea Covid-19, ci si pentru alte tipuri de teste precum: HPV, HIV, HCV, HBV, etc.

In ceea ce priveste performanta exista echipamente RT PCR care pot analiza simultan pana la 15-16 probe, intr-un interval de 20-40 de minute. Trebuie tinut cont ca printre probele analizate trebuie sa existe doua pentru control (pozitiv si negativ).

Triajul pacientilor cu teste rapide coronavirus covid-19

Metoda de triaj al pacientilor prin teste rapide de coronavirus covid-19, s-a dovedit si ea ca fiind una eficienta in acest moment, datorita inovatiilor care au facut ca testele rapide de tip antigen sa aiba o eficienta sporita, aproximativ 95%. Aceste teste sunt capabile sa oferte un rezultat in 15 minute, iar pe langa detectia coronavirus covid-19, poate detecta cu o acuratete de 98% si gripa A sau B.

Furnizori de aparatura medicala din Romania

In Romania nu exista asa multi distribuitori de echipamente medicale, insa cei care exista sunt destul de stabili pe pozitia din piata si detin aparatura medicala performanta, capabila, gata sa fie expediata catre clienti.

Se stie faptul ca aceste echipamente medicale au niste costuri destul de ridicate, iar dotarea completa a unui cabinet ar putea fi destul de costisitoare. Chiar si asa, cele mai de seama firme de aparatura medicala au in portofoliul lor diferite modalitati de achizitionare prin care se poate esalona plata direct la furnizor sau prin intermediul unor terti, care ofera programe de leasing pentru echipamentele medicale.

Alegerea furnizorului ar trebui sa tina cont si de aceste modalitati de plata, dar si de gama de produse pe care o poate oferi. In cazul protofoliului de produse este important ca acesta sa iti poata furniza atat consumabile pentru produsele comandate, cat si servicii de mentenanta sau reparatii.

Date de contact:

https://proton.com.ro/ ,