COD GALBEN: 21-01-2021 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala intensificări ale vântului care vor depăşi la rafală 90 km/h in Județul Cluj; COD GALBEN: 21-01-2021 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 90-100 km/h. in Județul Suceava, Județul Neamţ; COD GALBEN: 21-01-2021 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala local ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului in Județul Covasna, Județul Harghita;

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19

Societatea SC ASGARD PRIM  SRL, În calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Granturi pentru capital de lucru”, cod proiect 490, finanţat prin schema de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19.

Autoritatea de Management este Ministerul Fondurilor Europene.

Organismul Intermediar: AIMMAIPE

Valoarea totală a proiectului este de 136.106,82 lei  din care finanţarea nerambursabilă este reprezentată de suma de 118.353,75 lei.

Obiectivul principal al schemei de ajutor de stat îl constituie acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, denumit în continuare POC, în contextul crizei provocate de COVID-19, pentru beneficiarii prevăzuți la art. 3, a căror activitate a fost afectată direct sau indirect de răspândirea virusului SARS-CoV-2 sau a căror activitate a fost interzisă prin ordonanțe militare pe perioada stării de urgență sau îngrădite pe perioada stării de alertă.

Durata de implementare a proiectului este de 12 de luni, în perioada 01.07.2021 – 30.06.2022.

Date de contact beneficiar:

Adresa: STR. IZVOARELOR NR.57,SINGEORZ-BAI

reprezentant legal OGAGAU EMIL VASILE

tel. 0743636304

email: yulytza@yahoo.com

www.imm.gov.ro

www.inforegio.ro I facebook.com/inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Comunicat publicat de Brandion.