COD GALBEN: 06-12-2020 Intre 00:00 si 06:00 se va semnala intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 55-65 km/h, iar pe crestele montane 90 - 100 km/h in Județul Caraş-Severin, Județul Caraş-Severin, Județul Timiş, Județul Hunedoara; COD GALBEN: 05-12-2020 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala intensificări ale vântului cu rafale ce vor atinge 100 - 120 km/h in Județul Gorj, Județul Vâlcea; COD GALBEN: 05-12-2020 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala intensificări ale vântului cu rafale ce vor atinge 90 - 110 km/h in Județul Argeş, Județul Prahova, Județul Dâmboviţa;

Pasionații de sport au program dens pentru acest week-end, cu evenimente de top nu doar în fotbal, ci și în tenis. După pauza determinată de meciurile dintre echipele naționale, se reiau acum partidele din marile campionate de fotbal ale Europei, printre care Premier League și La Liga. De asemenea, la Londra se vor desfășura fazele finale din Turneul Campionilor. Nu trebuie să ratezi evenimente sportive care promit performanță și adrenalină din plin - iată mai jos principalele selecții:

Liverpool - Leicester - meci pentru locul 1 în Premier League

Duminică seară, de la ora 21:15, pe Anfield este programat un meci care se așteaptă să fie cu atmosferă incendiară: campioana ultimului sezon, Liverpool, primește vizita actualului lider, Leicester, formația care a reușit surpriza în 2016, când a câștigat Premier League. Nu este un derby clasic, dar acest lucru nu va compromite deloc spectacolul de pe teren. Leicester are un nou sezon excelent, cu 18 puncte în 8 etape, în timp ce Liverpool urmărește din apropiere - are doar un punct mai puțin decât liderul.

În ultimul meci direct, Liverpool s-a impus categoric - scor 4-0 cu Leicester în decembrie 2019. Ultima dată când Liverpool a pierdut în fața acestui adversar a fost în 2017, în Cupa Ligii Angliei. Între timp, 5 victorii pentru "cormorani" și un rezultat de egalitate. Pasionații de pariuri pot încerca un plasament pe trupa lui Jurgen Klopp, mai ales că la Unibet se poate profita de o cotă excelentă - 2.00.

Atletico Madrid - FC Barcelona, derby în La Liga

Mereu meciurile dintre formații din Madrid și Barcelona, două orașe emblematice pentru Spania, au o încărcătură specială. Acum, Atletico Madrid joacă acasă cu FC Barcelona, meci care se va desfășura sămbătă seară, de la ora 22:00. Gazdele au însă ceva probleme cu jucători indisponibili, printre care Luis Suarez, Carrasco, Costa, Herrera, Oblak, Savic și Vrsaljko. Și catalanii se confruntă cu accidentări, neputându-se baza pe Ansu Fati, Coutinho, Umtiti și Busquets.

Derby-ul nu este confirmat prea mult de pozițiile echipelor în clasament: Barcelona ocupă abia locul 8 (11 puncte), iar Atletico Madrid este pe ultima poziție a podiumului (17 puncte). Totuși, explicația pentru această clasare a echipelor ține de faptul că ambele formații au câte două meciuri mai puțin disputate.

Ultima dată când s-a deplasat la Madrid pe terenul lui Atletico, Barcelona a câștigat meciul - scor 1-0. Însă cele mai recente două partide directe s-au terminat 2-2 pe Camp Nou (iunie 2020) și 3-2 pentru madrileni în Supercupă (ianuarie 2020). Interesant este că FC Barcelona se descurcă foarte bine în meciurile jucate în deplasare cu Atletico, având 5 partide consecutive fără înfrângere. O idee de pariere ar fi pe Total goluri sub 2.5 - cotă 1.85 în oferta Unibet. Pariul ar fi bazat pe faptul că ambele echipe vor juca prudent, având mulți indisponibili în lot și jucători obosiți după meciurile echipelor naționale.

Turneul Campionilor - semifinale & finala competiției de la Londra

Ultima mare competiție din tenis din anul 2020 este Turneul Campionilor, care a provocat deja surprize consistente. În faza grupelor, Rafael Nadal a fost învins de Dominic Thiem, în timp ce Novak Djokovici a pierdut în fața rusului Daniil Medvedev. O variantă pentru amatorii de pariuri online ar fi selectarea lui Dominic Thiem drept câștigător al turneului - cotă 4.00 în acest moment. Cu o finală jucată la Australian Open și primul său Grand Slam din carieră, la US Open, Dominic Thiem ar putea câștiga Turneul Campionilor (anul trecut, a pierdit în finală).3

TIPZOR SRL