COD GALBEN: 06-12-2020 Intre 00:00 si 06:00 se va semnala intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 55-65 km/h, iar pe crestele montane 90 - 100 km/h in Județul Caraş-Severin, Județul Caraş-Severin, Județul Timiş, Județul Hunedoara; COD GALBEN: 05-12-2020 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala intensificări ale vântului cu rafale ce vor atinge 100 - 120 km/h in Județul Gorj, Județul Vâlcea; COD GALBEN: 05-12-2020 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala intensificări ale vântului cu rafale ce vor atinge 90 - 110 km/h in Județul Argeş, Județul Prahova, Județul Dâmboviţa;

Data 20.11.2020

Finalizarea proiectului „Extinderea activităţii societăţii ELCAR PROMPT AUTO SRL prin investiții în echipamente specifice recuperării materialelor reciclabile sortate ”

ELCAR PROMPT AUTO SRL, în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Extinderea activităţii societăţii ELCAR PROMPT AUTO SRL prin investiții în echipamente specifice recuperării materialelor reciclabile sortate”, cod MySMIS 118589, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ” Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1: “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Obiectivele proiectului au fost:

1: Extinderea capacității de producție în cadrul societății ELCAR PROMPT AUTO S.R.L prin achiziția de active corporale și necorporale specifice și montarea acestora la locul de implementare al proiectului în Municipiul Tulcea, Județul Tulcea în vederea desfășurării activității aferente codului CAEN 3832 – Recuperarea materialelor reciclabile sortate.

2: Creșterea profitabilității societății ELCAR PROMPT AUTO S.R.L prin diversificare activității curente a societății ca urmare a implementării proiectului de investiții propus în Muncipiul Tulcea, Județul Tulcea și prin crearea a 3 noi locuri de muncă, dintre care unul pentru o persoane care aparține unui grup vulnerabil.

Rezultatele obținute în urma implementării proiectului:

1. Creșterea competitivității economice prin extinderea și diversificarea activității societății.

2. Dezvoltarea resursei umane prin crearea a 3 noi locuri de muncă.

Valoarea totală a proiectului este de 1.116.259,52 lei, din care valoarea contribuției din FEDR este de 725,831.49  lei.

Impactul proiectului la nivel local (Municipiul Tulcea) a constat în:

• Promovarea principiilor privind egalitatea de gen, nediscriminarea, accesibilitatea persoanelor cu dizabilități, promovarea drepturilor persoanelor din categorii defavorizate (grup vulnerabil), utilizarea eficientă a resurselor;
  • Reducerea gradului de poluare și emisii CO2 prin utilizarea de echipamente noi și panouri fotovoltaice, eficiente energetic.

Informaţii suplimentare despre proiect se pot obţine la: Municipiul Tulcea, Strada TABEREI, Nr. 26, Județ Tulcea, persoană de contact: Elena Cipcă, Tel. 0722288978, e-mail: elenacipca@yahoo.ro.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European

de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.