Data: 16.10.2020

Lansarea proiectului

„Dezvoltarea societății Reutil Serv Solution S.R.L. prin dotarea cu utilaje.”

S.C. Reutil Serv Solution S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Dezvoltarea societății Reutil Serv Solution S.R.L. prin dotarea cu utilaje.”, cod SMIS 131704, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1.a: Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.436.544,32 lei iar valoarea sumei nerambursabile este de 950.339,28 lei - din care valoare eligibilă nerambursabilă din FEDR 807.788,39 lei si valoare eligibilă nerambursabilă din bugetul national 142.550,89 lei.

Obiectivul general al proiectului îl constituie achiziționarea utilajelor și echipamentelor necesare pentru domeniul lucrărilor de pregătire a terenului.

Obiectivele specifice ale proiectului vizează punerea în funcțiune a 4 mijloace fixe, crearea a 5 noi locuri de muncă și obținerea unei cifre de afaceri de 736.164 lei, la 3 ani de la finalizarea implementării proiectului.

Locurile de muncă se vor crea cu promovarea măsurilor de egalitate de șanse, de gen și nediscriminare, unul din locurile de muncă fiind destinate persoanelor aparținând categoriilor defavorizate.

De asemenea, investiția are prevăzute măsuri de adaptare a infrastructurii privind accesul și utilizarea de către persoane cu dizabilități.

Durata de implementare a proiectului este de 25 luni (01.08.2019 - 31.08.2021).

REUTIL SERV SOLUTION S.R.L.

Adresa: Municipiul Bucureşti, Sectorul 6, Strada Simion Mehedinţi, Nr. 4, Bloc 97, Scara 1, Etaj 2, Ap.13.

Tel: 0744 356 627, mail: reutilserv@gmail.com

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro      |     facebook.com/inforegio.ro