Acum este posibil sa ai masina in combinatiile de culori dorite. Fie ca alegi culori vii sau monoculori, poti face orice combinatie iti doresti cu ajutorul autocolantelor sau stickerelor de masina. Pe langa aspectul minunat pe care il ofera masinii, acestea protejeaza si vopseaua masinii, dupa cum vei vedea detaliat mai jos.

Beneficiile colantarii auto

Colantarea masinii este un aspect de care sa tii cont daca iti doresti sa protejezi vopseaua originala a masinii. Pe langa asta, dureaza 3-4 zile sa colantezi masina si poti renunata oricand si sa revii la culoarea initiala. Pretul este unul redus comparativ cu revopsirea si ceea ce ofera un avantaj este ca prin colantare poti reveni la culoarea originala insa dupa revopsire nu mai poti face acest lucru.

Poti colanta masina integral intr-o singura culoare sau poti apela la combinatii de culori dupa cum poti observa si in proiectul nostru de mai jos.

Cum poti colanta masina?

Masina se colanteaza de personal specializat si puteti beneficia de consultanta, sfaturi si recomandari. Dupa cum puteti vedea, masina in doua culori are si o imbinare speciala a monoculorilor, aceasta fiind realizata de echipa noastra, personalizat pe aceasta masina.

Clientul isi exprima dorinta si noi o facem posibila.

Colantarea se realizeaza intr-un spatiu inchis, fara praf. Se realizeaza o curatare perfecta a masinii si folia trebuie intinsa perfect pe suprafata de colantata. Folia se inalzeste putin cu uscatorul de par si devine mai usor de modelat. Marginile in exces se indeparteaza cu bisturiul cu bot rotunjit.

Daca facem colantare totala a masinii, trebuie sa avem in vedere ca trebuie sa aplicam autocolantul auto profesional pe fiecare element de carosorie.

Exista o gama varianta de culori si texturi din care poti alegere. Poti merge pe finish mat, lucios, cu striatii, culori cu texturi, metalice, imitatii de piele, camouflage etc.

Stickerele de masina de exterior pot fi aplicate atat pe caroserie cat si pe parbriz.

Dupa cum puteti vedea in proietul masinii in doua culori, exista pe parbriz lipite trei stickere dar si pe caroserie. Ele completeaza cu succes intregul proiect de colantare auto.

Atentie deosebita!

Trebuie sa aveti in vedere faptul ca schimbarea culorii masinii este permisa de catre legislatie pana la 50% din cea originala. Daca acest procent este depasit, trebuie facute modificari in talonul masinii, printr-o programare la RAR.

Nu costa foarte mult (in jur de de 130 lei cu tot cu schimbarea noului certificat de inmatriculare) insa trebuie sa faceti acest lucru, pentru a evita ulterioarele amenzi.

Asadar, oricand esti gata sa iti schimbi culoarea masinii, autocolantul si stickerul sunt solutia ideala la care poti apela, folosind un buget redus.