COD GALBEN: 08-07-2020 Intre 00:00 si 06:00 se va semnala - intensificări locale ale vântului cu rafale de 55 - 60 km/h in Județul Tulcea; COD GALBEN: 07-07-2020 ora 22 Intre 22:00 si 04:00 se va semnala intensificări locale ale vântului cu viteze de 55..60 km/h, izolat 70 km/h in Județul Botoşani, Județul Galaţi, Județul Iaşi, Județul Vaslui;

Data 02.06.2020

Finalizarea proiectului „DIVERSIFICAREA ACTIVITĂȚII COMPANIEI OFFICE SUPPORT S.R.L. PRIN LANSAREA ÎN PRESTAREA LUCRĂRILOR DE PREGĂTIRE A TERENURILOR

OFFICE SUPPORT S.R.L., în calitate de Beneficiar, a implementat proiectul „ DIVERSIFICAREA ACTIVITĂȚII COMPANIEI OFFICE SUPPORT S.R.L. PRIN LANSAREA ÎN PRESTAREA LUCRĂRILOR DE PREGĂTIRE A TERENURILOR”, cod MySMIS 119290, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: „Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 - ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului a fost de 1.013.245,26 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională 763.891,20 lei.

Obiectivul general al proiectului a vizat executarea de lucrări de înaltă calitate în vederea asigurării conformității cu cerințele clientului, cu cerințele legale și reglementările aplicabile, precum și de a crește satisfacția clientului. Astfel, ne-am propus ca în termen de maximum 12 luni de la semnarea contractului de finanțare să creștem competitivitatea societății în sectorul lucrărilor de pregătire a terenului prin achiziția necesarului de echipamente de ultimă generație, precum și prin crearea unui nou loc de muncă, destinat persoanelor din grupuri dezavantajate.

Obiectivele specifice ale proiectului au vizat:

• creșterea cotei de piață și atragerea de noi clienți pentru întreprinderea S.C. OFFICE SUPPORT S.R.L. prin achiziționarea de noi echipamente tehnologice în termen de 6 luni de la semnarea contractului de finanțare și creșterea profitabilității societății și a nivelului cifrei de afaceri în termen de 12 luni de la finalizarea perioadei de implementare prin prestarea de noi servicii, respectiv lucrări de pregătire a terenului;
  • dezvoltarea capitalului uman al societății prin înființarea unui nou loc de muncă, destinat persoanelor din categorii defavorizate în maximum 12 luni de la semnarea contractului de finanțare.

La finalul implementării proiectului au fost atinse următoarele rezultate:

• achiziția de echipamente (doua buldoexcavatoare, o rampă mobilă persoane cu dizabilități, un sistem de colectare selectivă, un sistem energie regenerabilă);
  • crearea unui nou loc de muncă, destinat persoanelor din grupuri defavorizate și menținerea celor existente;
  • diseminarea proiectului.

Proiectul a contribuit în mod direct și indirect la dezvoltarea Regiunii de Dezvoltare Sud-Est prin crearea de noi locuri de muncă și dezvoltarea sectorului de construcții prin introducerea în piața locală a echipamentelor performante și de actualitate tehnologică.

Durata de implementare a proiectului a fost de 33 luni (01.10.2017-30.06.2020 ).Informaţii suplimentare se pot obţine la: municipiul Tulcea, Str Libertății, nr. 82, Camera B7, județul Tulcea, România, telefon: 0746274784, e-mail: contactoffice.tulcea@gmail.com

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European

de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020