COD GALBEN: 04-04-2020 ora 14

Compania Conduraru Grup Construct funcționează de mai bine de 15 ani în sectorul construcțiilor civile și industriale, oferind clienților servicii de top pentru infrastructuri și lucrări speciale, respectiv pentru fundații, radier, bazine, pentru suprastructuri de tipul teraselor, dar și în ceea ce privește lucrările de reabilitare ale structurilor de hidroizolație existente, la blocuri, case, cădiri, hale industriale.

Întreaga companie are o vastă experiență în realizarea lucrărilor de termoizolații și hidroizolații pentru construcțiile civile și industriale, folosește cele mai performante materiale și respectă standardele de calitate ISO actuale. Activitatea sa include și lucrări de reabilitare pentru sistemele de termoizolații și hidroizolații deteriorate ale unor construcții existente.

Compania lucrează cu o echipă de specialiști experimentați, eficienți, serioși, bine organizați, care își desfășoară munca în mod corect. Asta face ca lucrările să fie întotdeauna de calitate, mai ales că materialele utilizate sunt la cele mai înalte standarde.

Conduraru Grup Construct a efectuat zeci de proiecte în București și alte orașe din țara noastră. Acestea fiind la diferite clădiri, blocuri, hale comerciale, clădiri rezidențiale, bazine piscicole, parcări, acoperișuri cu terase, case, acoperișuri cu vegetație și multe alte. Printre clienți se află: Ansamblul de vile Domnești, Isovolta, Mega Image Sector 6, Citta Residențial Park Pantelimon, Hala Matcons Jilava, Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu Băneasa București, Ansamblul Pipera Residence, Ansamblul imobiliar RED HOUSE, Ansamblul rezidențial Citylights Pipera, TWE România, Climteh SRL.

Lucrările au fost finalizate eficient și la timp, s-au folosit materiale și tehnologii moderne, în conformitate cu anumite coduri de construcție. În cadrul fiecărui proces, compania a luat în considerare dorințele clienților, a găsit rapid și în mod profesional principalele modalități de soluționarea problemelor. Clienții au recomandat  mai departe această companie de încredere, cu experiență vastă, care poate desfășura profesional lucrări de construcție de termoizolații și hidroizolații de orice complexitate.

Specialiștii de la Hidroizolații Conduraru sunt siguri de calitatea lucrărilor realizate, deoarece au experiență în ceea ce fac și folosesc doar acele materiale care și-au dovedit rezistența și durabilitatea în timp. Spre exemplu, pentru terase și balcoane se folosesc cele mai recente membrane și mastice al unor branduri populare. Asta face ca lucrările de hidroizolații pentru terase și balcoane să fie excepționale.

Alte servicii de top realizate de Conduraru Grup Construct sunt:

• Termoizolații și hidroizolații pentru terase circulabile și necirculabile
  • Hidroizolații ale fundațiilor și pereților la clădiri civile, industriale
  • Hidroizolații pentru acoperișuri la balcoane
  • Hidroizolații și termoizolații la diferite clădiri administrative, rezidențiale
  • Hidroizolații acoperișuri, la terase, în scopul unor activități
  • Hidroizolații ale fundațiilor și pereților la case și blocuri
  • Hidroizolații la pereți interiori, în cadrul unor băi, bucătării, boxe în subsol la blocuri
  • Hidroizolații pasaje, rampe și bazine de apă
  • Amenajarea unor terase verzi, prin aplicarea de straturi de pământ, plantarea de flori, arbuști sau gazon
  • Izolația bazinelor prin geomembrane pentru instalații de eliminare a deșeurilor, depozitelor de gunoi, sau pentru iazuri
  • Hidroizolații la parcări auto deschise sau cu mai multe etaje, tunele, poduri cu membrană bituminoasă clasică sau alte materiale.

Această companie dedicată pentru lucrări de termoizolații și hidroizolații pentru construcțiile civile și industriale a folosit mereu o selecție mare de materiale de înaltă calitate, a oferit servicii profesionale și prețuri mici, iar în plus a creat condiții favorabile pentru o bună cooperare cu toți clienții săi, pe care i-a avut pe parcursul a 15 ani de zile.

Adresa companiei este:

SC Conduraru Grup Construct SRL

Str. Utiesului, Nr.15, Sector 2, București.

Dacă aveți întrebări puteți contacta reprezentanții de la Conduraru Grup Construct prin e-mail și telefon:

0759.590.000/ 0721.724.104 / 0756.724.104 / 021.410.4400

office@hidroizolatii-conduraru.ro

office@conduraru-grup.ro, sau vizitând site-ul oficial al companiei hidroizolatii-conduraru.ro

Mai multe aspecte utile despre compania Conduraru Grup Construct sunt prezentate și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/hidroizolatii.conduraru/