COD GALBEN: 27-02-2020 ora 11 Intre 27 februarie, ora 11:00 - 27 februarie, ora 20:00 Zone vizate se va semnala intensificări ale vântului COD GALBEN: 27-02-2020 ora 11 Intre 28 februarie, ora 09:00 - 29 februarie, ora 11:00 Zone și fenomene vizate COD GALBEN: 27-02-2020 ora 10 Intre 10:00 si 13:00 se va semnala intensificări ale vântului, cu rafale ce vor atinge temporar 55...60 km/h in Județul Constanta; COD GALBEN: 27-02-2020 Intre 09:15 si 13:00 se va semnala intensificări locale și temporare ale vântului, cu viteze în general de 55...65 km/h. in Județul Bacău, Județul Neamţ, Județul Iaşi, Județul Vaslui;

Timișoreanca Lavina Manga este omul care aduce excelența într-un domeniu competitiv, mereu supus inovațiilor și foarte pretențios: cosmetoterapia.  În cabinetul ei, tratamentele sunt personalizate, se folosesc proceduri de ultimă generație și produse speciale.

Cosmetica se îmbină cu aromoterapia, meloterapia, masajul cu uleiuri esențiale, totul însoțit de consiliere profesionistă, astfel încât cei care îi trec pragul să-și vadă dorințele împlinite și să experimenteze o stare de bine la superlativ, într-un mediu select și relaxant.

Lavinia Manga consideră că misiunea ei este să aducă la nivel de excelență serviciile de estetică, girând cu responsabilitatea propriei semnături tot ceea ce face. Și-a început cariera în domeniul didactic, mediu în care s-a dedicat  șlefuirii personalității celor care îi erau elevi, dar și  propriului  caracter.

Ca profesor de Religie, titular cu gradul I, a avut două mastere, gradație de merit, calificarea de consilier educativ, trei premii I la Olimpiada Națională de Religie aduse în Colegiul Bănățean -  școală de prestigiu la nivel național. Și multe altele, scrise și nescrise. Viitorul a dus-o însă pe un alt drum. A început primele  cursuri de beauty din curiozitatea de a ști mai mult.

Treptat, a învățat cosmetică, aromaterapie, masaj și machiaj. A investit foarte mult, în special în cursuri de perfecționare. Cu preponderență făcute la București sau cu nume celebre din domeniu, intrând pe făgașul artei frumuseții feminine.

A debutat simplu, ca angajat plătitor de chirie într-un salon. Treptat, a reușit să realizeze și să personalizeze propriul cabinet, exact așa cum și l-a dorit: cochet, cu un aer select, discret și primitor. În tot acest timp a rămas un om care dăruiește bucurie și frumusețe. S-a perfecționat în tot ce  a însemnat procedură, protocol, provocare, la fiecare ședință în parte și la fiecare particularitate în mod diferit, investind foarte mult timp pentru a învăța, în lucrul efectiv, de cele mai multe ori peste 10 ore pe zi.

Cu perseverență, dar și cu multă bucurie și speranță de ,,mai bine ". Nu și-a dorit să cumpere o franciză, nici să închirieze aparatul și nici o altă formă în care nu și-ar fi putut pune amprenta cu semnătură - ca sigiliu - pentru tot ceea ce a făcut. De aceea a făcut o investiție importantă într-un aparat laser dioda, nou și performant și s-a specializat prin multe cursuri în țară, dar și în Italia, la cei de la care a achiziționat aparatul. Pentru o perioadă de timp a fost desemnată ,,reprezentanta cosmeticienelor în Timișoara " și a avut marea bucurie să organizeze primul eveniment reprezentativ din domeniu, pe țară, în Timișoara.

În ultima parte a anului trecut, la aniversarea de un an de când a putut ridica la rang de artă feminitatea, în toată splendoarea ei, și cu toate fațetele ei, a organizat un eveniment al bucuriei, dar și al ajutorului pe care l-a putut oferi, împreună cu toți participanții, unui adolescent - învingător al unei boli crude. “Sunt extrem de recunoscătoare pentru că am putut aduce bucurie și speranță lui Paul și mamei lui.

Pentru ca bucuria să fie în toată deplinătatea ei, am primit vestea cea bună de la mama lui Paul: analizele lui de la începutul lunii Decembrie sunt bune.

A fost un dar minunat, primit chiar de Ziua Bucuriei, în 6 Decembrie”, a afirmat Lavinia Manga, mulțumind tuturor celor care au crezut în ea și în potențialul ei de a realiza lucruri deosebite.