COD GALBEN: 10-12-2019 Intre 09:00 si 11:00 se va semnala ceață ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m; in Județul Dolj; COD GALBEN: 10-12-2019 Intre 09:00 si 13:00 se va semnala ceață care determină scăderea vizibilității, local sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Bacău, Județul Botoşani, Județul Suceava, Județul Galaţi, Județul Neamţ, Județul Vrancea, Județul Iaşi, Județul Vaslui; COD GALBEN: 10-12-2019 Intre 08:00 si 10:00 se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Covasna, Județul Mureş; COD GALBEN: 10-12-2019 Intre 05:00 si 10:00 se va semnala local ceaţă care determină scăderea vizibilităţii sub 200 m in Județul Alba, Județul Covasna, Județul Braşov, Județul Harghita;

ZING eMotion este prima companie din România care propune soluții concrete pentru reducerea emisiilor de carbon generate de traficul din marile orașe. ZING eMotion expune în showroom-ul din București vehicule 100% electrice, cu ZERO emisii de carbon. Vehiculele ZING contribuie eficient la reducerea poluării din trafic precum și la descongestionarea acestuia, cerință esențială a planurilor de mobilitate urbană.

ZING eMotion lansează societății civile și instituțiilor publice invitația de a se implica activ în protejarea mediului prin încurajarea folosirii tehnologiilor verzi, nepoluante.

În contextul recentelor și alarmantelor avertismente lansate de Programul pentru Mediu al Națiunilor Unite (UNEP) și de Parlamentul European prin adoptarea cu majoritate de voturi, Joi, 28.11.2019 a  rezoluției „urgență climatică” în Europa,  ZING eMotion solicită tuturor participanților la viața publică, mari companii, firme autohtone, cetățeni și instituții să ia urgent măsuri responsabile, în spiritul recomandărilor organismelor internaționale: de la electrificarea transporturilor de toate dimensiunile până la folosirea pe scară largă a energiei provenite din surse regenerabile.

Doar împreună putem să construim un viitor mai bun pentru generațiile următoare. Pentru aceste generații, ZING eMotion își asumă misiunea de a prospecta cele mai avansate tehnologii și de a aduce în România cele mai noi și mai performante vehicule nepoluante care respectă atât natura cât și principiile mobilității urbane. Un prim lot de astfel de vehicule, scuterele iTango și iTank, 100% electrice și cu autonomie de până la 50 km în traficul urban, vor fi disponibile în rețeaua de distribuitori ZING din primăvara anului 2020. Pentru utilizatori, beneficiile sunt considerabile: scurtarea cu până la 70% a timpului petrecut în trafic, eliminarea stresului cauzat de căutarea unui loc de parcare, ușurința în utilizare și siguranța sporită în trafic. Mai importante sunt însă beneficiile societății: un trafic descongestionat, un aer mai curat, o șansă în plus de a opri spirala accelerată a degradării mediului.

ZING eMotion este o companie românească coagulată în jurul pasiunilor comune ale fondatorilor săi: respectul pentru mediul înconjurător și tehnologiile verzi. Viziunea ZING eMotion este să ofere pieței românești soluțiile sustenabile care vor revoluționa viitorul eco-mobilității urbane.

ZING eMotion este distribuitor autorizat exclusiv pentru România al Doohan Technology, o companie high-tech specializată in producția vehiculelor electrice inteligente.

Show-room-ul ZING eMotion a fost deschis recent pe bulevardul Octavian Goga, nr. 8, în sectorul 3 al capitalei. Pentru mai multe detalii, accesați: https://zing.com.ro/.

Persoana de contact: Vasile Hodorogea, PR & Communications Manager, emotion@zing.com.ro