COD GALBEN: 10-12-2019 Intre 09:00 si 11:00 se va semnala ceață ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m; in Județul Dolj; COD GALBEN: 10-12-2019 Intre 09:00 si 13:00 se va semnala ceață care determină scăderea vizibilității, local sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Bacău, Județul Botoşani, Județul Suceava, Județul Galaţi, Județul Neamţ, Județul Vrancea, Județul Iaşi, Județul Vaslui; COD GALBEN: 10-12-2019 Intre 08:00 si 10:00 se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Covasna, Județul Mureş; COD GALBEN: 10-12-2019 Intre 05:00 si 10:00 se va semnala local ceaţă care determină scăderea vizibilităţii sub 200 m in Județul Alba, Județul Covasna, Județul Braşov, Județul Harghita;

București, 3 decembrie 2019. Homing Properties, lider local pe piața rezidențială de lux, anunță finalizarea ansamblului rezidențial Trastevere din Bd. Erou Iancu Nicolae 84.

Formată din 48 de apartamente și 3 spații comerciale, clădirea are parcare proprie, include o sală de gimnastică, o zonă de socializare pentru adulți, un spațiu de joacă interior pentru copii și o piscină cu o amprentă de 500 mp pe acoperiș.

Ansamblul rezidențial se întinde pe o suprafață de aproximativ 6.000 mp, iar valoarea investiției se ridică la aproximativ 6 milioane de euro.

În acest moment mai avem de vânzare un penthouse spectaculos, 3 apartamente la parter cu grădini foarte generoase și câteva apartamente de 3 și 4 camere. Majoritatea cumpărătorilor au între 35-45 ani, venituri peste medie, viață socială activă și adoptă un stil de viață organizat; apropierea de instituții educaționale de top și de centre comerciale este importante pentru ei”, a declarat Tomás Manjón, unul dintre fondatorii Homing Properties.

“Arhitectura proiectului a fost un succes, am remarcat că mai mulți dezvoltatori imobiliari au copiat fațada noastră, iar acest lucru arată că piața începe să se schimbe și se construiește cu un accent mai mare pe investiție în frumos. Noi am investit în finisaje de calitate și comfort”, mai adauTomás Manjón.

Homing Properties mai are în portofoliu 2 ansambluri rezidențiale, Triana, pe Șoseaua Pipera nr.146, cu 51 de apartamente, pentru care se estimează finalizarea în trimestrul al patrulea din 2020 și un alt proiect de 45 de apartamente în zona Grădina Icoanei.

“Pentru anul 2020 dorim să ne consolidăm ca un nume de referință pe piața rezidențială de de top și ne vom concentra pe creșterea portofoliului nostru de proiecte în zona Pipera și în alte locații foarte speciale din centrul București”, mai explică Tomás Manjón.

Compania de dezvoltare imobiliară Homing Properties a fost creată de 3 antreprenori spanioli, Tomás Manjón, Diego Stuyck și David Tortosa. Aceștia mai dețin în România compania de construcții Mantor. În total cele 2 companii au o cifră de afaceri cumulată de aproximativ 12 milioane de euro și 60 angajați. Detalii pe www.trastevere.ro.

HOMING PROPERTIES FINISHED THE TRASTEVERE RESIDENTIAL COMPLEX

Bucharest, December 3rd, 2019. Homing Properties, a local leader in the luxury residential market announces the completion of the Trastevere residential complex in Erou Iancu Nicolae Boulevard 84.

Consisting of 48 apartments and 3 commercial spaces, the building has its own parking, includes a gym, a socializing area for the inhabitants of the building, an indoor playground for children and a pool with a 500 sqm footprint on the roof.

The residential complex covers an area of ​​about 6,000 square meters, and the value of the investment amounts to about 6 million euro.

“At this moment we still have for sale a spectacular penthouse, 3 apartments on the ground floor with very generous gardens and a few 3 and 4 rooms apartments. Most of our clients are between 35-45 years old, have an above average income, an active social life and adopt an organized lifestyle; this is why the proximity of top educational institutions and shopping centers is important for them”, said Tomás Manjón, one of the founders of Homing Properties.

“The architecture of the project was a success, we noticed that several real estate developers have copied our facade, and this shows that the market is beginning to change and is being built with a greater focus on investment in beauty. We invested in quality finishes and comfort”, adds Tomás Manjón.

Homing Properties has in its portfolio 2 more residential complexes, Triana, on Pipera Road no.146, with 51 apartments, for which the completion is estimated in Q4 of 2020, and another 45 apartments project in the Gradina Icoanei area in Bucharest.

"For the year 2020 we want to consolidate our leading in the luxury residential market, and we will focus on increasing our portfolio of projects in the Pipera area and in other very special locations in central Bucharest", explains Tomás Manjón.

The real estate development company Homing Properties was created by 3 Spanish entrepreneurs, Tomás Manjón, Diego Stuyck and David Tortosa. They also own the construction company Mantor in Romania. In total, the 2 companies have a cumulative turnover of approximately 12 million euros and 60 employees. Details on www.trastevere.ro.