COD GALBEN: 29-01-2025 Intre 00:00 si 05:00 se va semnala Intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 70...90 km/h. in Zona de munte a județului Arad , respectiv zona de munte a localităților; COD GALBEN: 28-01-2025 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala Local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcție de condițiile locale, formarea ghețușului sau chiciurei. in Zona depresionară a județului Covasna , respectiv zona localităților, Zona depresionară a județului Harghita , respectiv zona localităților; COD GALBEN: 28-01-2025 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala Intensificări temporare ale vântului cu viteze la rafală de 90...120 km/h. in Județul Cluj , zona de munte de peste 1800 m; COD GALBEN: 28-01-2025 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala local ceață ce determină vizibilitate redusă sub 200 m și izolat sub 50 m. in Județul Tulcea, Zona de litoral a județului Tulcea, respectiv zona localităților, Județul Tulcea;

Click pe fotografie pentru a o mari
Descriere: epa11856250 Ryuya Kainuma of Japan competes in the Bocuse d'Or gastronomy contest at the International Catering, Hotel and Food Trade Fair SIRHA (salon international de la restauration, de l'hotellerie et de l'alimentation) at the Eurexpo hall in Lyon, France, 27 January 2025. EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
Cuvinte cheie: cook, chef, cooking, gastronomy, constest
ID fotografie: 17969132
Credit:
Redactor: EPA
Locatie: LYON - FRANCE
Dimensiune: 5357 x 3571 px
Realizat: 2025-01-27
Introdus: 2025-01-27 14:22:33
 Eveniment
 Autor
 Data
Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.