COD GALBEN: 25-02-2021 Intre 08:00 si 09:00 se va semnala local ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului in Județul Harghita; COD GALBEN: 25-02-2021 Intre 07:10 si 10:00 se va semnala local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului in Județul Bacău, Județul Galaţi, Județul Neamţ, Județul Vrancea, Județul Iaşi, Județul Vaslui; COD GALBEN: 25-02-2021 Intre 06:30 si 09:00 se va semnala local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, si izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului in Județul Brăila, Județul Ialomiţa, Județul Călăraşi, Județul Ilfov; COD GALBEN: 25-02-2021 Intre 06:30 si 09:00 se va semnala local ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 m, ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului in Județul Alba, Județul Mureş, Județul Harghita; COD GALBEN: 25-02-2021 Intre 06:30 si 09:00 se va semnala local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului in Județul Cluj; COD GALBEN: 25-02-2021 Intre 06:20 si 09:00 se va semnala local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului in Județul Caraş-Severin, Județul Caraş-Severin, Județul Timiş;

Click pe fotografie pentru a o mari
Descriere: epa08936948 A Taiwanese farmer, dries persimmon fruits under the sun as part of the traditional way of dehydrating the fruit in Hsinchu County, Taiwan, 14 January 2021. With a history of 180 years since the family of the starter evacuated from china during the civil war, the traditional way of dehydrating Persimmons in this factory has not changed with the rapid technological development eliminating the handcrafts industry. Besieged by modern machines for fruit-skins removal and production in an outskirt area of Hsinchu City, Ms Liu Jen-chu, sister of the factory owner says it has been their goal to remain unique flavors and quality textures of persimmons by continuing what their ancestors have been doingâ€' peel, squeeze, dry and store them by hands with care. EPA/RITCHIE B. TONGO
Cuvinte cheie:
ID fotografie: 14333689
Credit:
Redactor: EPA
Locatie: HSINCHU - Taiwan
Dimensiune: 5472 x 3648 px
Realizat: 2021-01-14
Introdus: 2021-01-14 14:05:22
 Eveniment
 Autor
 Data
Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.