COD GALBEN: 19-01-2018 ora 15 Intre 15:00 si 19:00 se va semnala Intensificari ale vantului, mai ales la altitudini mari, cu viteze la rafala de pana la 80..90 km/h, viscolind zapada. in Județul Neamţ, Județul Suceava;

 Eveniment
 Autor
 Data
BUCURESTI - MASA ROTUNDA - SEDIUL REPREZENTANTEI COMISIEI EUROPENE

BUCURESTI - MASA ROTUNDA - SEDIUL REPREZENTANTEI COMISIEI EUROPENE

BUCURESTI - MASA ROTUNDA - SEDIUL REPREZENTANTEI COMISIEI EUROPENEAlexandra Lancranjan (stg.), presedinte Asociatia Liderjust, Oana Claudia Iacob (ctr.), presedinte Romanian-US Alumni Association, si Mihai Sandru (dr.), presedinte A.R.D.A.E, participa la masa rotunda privind problematica imigrarii in actualul context socio-politic european organizata de Asociatia LiderJust, Asociatia Romana de Drept si Afaceri Europene si Romanian US Association, la sediul Reprezentantei Comisiei Europene.
BIBLIOTECA ACADEMIEI - CONFERINTA - ORDA

BIBLIOTECA ACADEMIEI - CONFERINTA - ORDA

BIBLIOTECA ACADEMIEI - CONFERINTA - ORDAMihai Sandru, coordonatorul Centrului de Studii de Drept European al Institutului de Cercetari al Academiei Romane, la conferinta 'Reglementari privind dreptul de autori si drepturile conexe in Romania', organizata de Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor (ORDA), la Biblioteca Academiei Romane.
IONUT MILITARU - CATRINEL BRUMAR - DRAGOS CALIN - MIHAI SANDRU

IONUT MILITARU - CATRINEL BRUMAR - DRAGOS CALIN - MIHAI SANDRU

IONUT MILITARU - CATRINEL BRUMAR - DRAGOS CALIN - MIHAI SANDRUJudecatorul Ionut Militaru, agentul guvernamental al Romaniei la CEDO, Catrinel Brumar, judecatorul Dragos Calin, si Mihai Sandru, coordonator al Centrului de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetari Juridice, la conferinta cu titlul 'Condamnarile suferite de Romania la CEDO in anul 2012. Analize si perspective', organizata de Centrul de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetari Juridice din cadrul Academiei Romane, Asociatia Magistratilor Europeni pentru Drepturile Omului (AMEDO), Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania, Asociatia Romana de Drept si Afaceri Europene (ARDAE) si Editura Universitara in seria 'Cultura dreptului european'.
MIHAI SANDRU

MIHAI SANDRU

MIHAI SANDRUMihai Sandru, arbitru Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, la conferinta de presa cu tema: 'Romania la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (2005-2008)', prilejuita de lansarea cartii cu acelasi titlu apartinand scriitorului Kis Attila, eveniment organizat de Centrul de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetari Juridice 'Acad. Andrei Radulescu' al Academiei Romane, Forumul Judecatorilor din Romania si Societatea de Stiinte Juridice (SSJ).
MIHAI SANDRU - DACIAN DRAGOS - ERZSEBET DANE

MIHAI SANDRU - DACIAN DRAGOS - ERZSEBET DANE

MIHAI SANDRU - DACIAN DRAGOS - ERZSEBET DANEIn imagine (de la stg. la dr.): Mihai Sandru, coordonator al Centrului de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetari Juridice, conf. univ. dr. Dacian Dragos si Erzsebet Dane, adjunct al Avocatului Poporului, la dezbaterea 'Institutia Ombudsmanului: justitie alternativa?', organizata de Centrul de Studii de Drept European al Institutului de Cercetari Juridice din cadrul Academiei Romane si Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania, la sediul Academiei Romane.
DEZBATERE - CENTRUL DE STUDII DE DREPT EUROPEAN

DEZBATERE - CENTRUL DE STUDII DE DREPT EUROPEAN

DEZBATERE - CENTRUL DE STUDII DE DREPT EUROPEANDezbaterea 'De la federalismul dual la cel de cooperare: structura in schimbare a dreptului european', organizata de Centrul de Studii de Drept European al Institutului de Cercetari Juridice din cadrul Academiei Romane, care marcheaza debutul partneriatului cu Oxford University Press.
ION M. ANGHEL - MIHAI SANDRU - MIHAI BANU

ION M. ANGHEL - MIHAI SANDRU - MIHAI BANU

ION M. ANGHEL - MIHAI SANDRU - MIHAI BANUProf. univ. dr. Ion M. Anghel (stg.), cercetator stiintific gr. II, Mihai Sandru (ctr.) si Mihai Banu (dr.) la dezbaterea 'De la federalismul dual la cel de cooperare: structura in schimbare a dreptului european', organizata de Centrul de Studii de Drept European al Institutului de Cercetari Juridice din cadrul Academiei Romane, care marcheaza debutul partneriatului cu Oxford University Press.
CONFERINTA - 'ROMANIA LA CURTEA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI (2005-2008)'

CONFERINTA - 'ROMANIA LA CURTEA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI (2005-2008)'

CONFERINTA - 'ROMANIA LA CURTEA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI (2005-2008)'Conferinta de presa cu tema: 'Romania la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (2005-2008)', prilejuita de lansarea cartii cu acelasi titlu apartinand scriitorului Kis Attila, eveniment organizat de Centrul de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetari Juridice 'Acad. Andrei Radulescu' al Academiei Romane, Forumul Judecatorilor din Romania si Societatea de Stiinte Juridice (SSJ).
IONEL HAIDUC - MIHAI SANDRU

IONEL HAIDUC - MIHAI SANDRU

IONEL HAIDUC - MIHAI SANDRUIonel Haiduc, presedintele Academiei Romane, si Mihai Sandru, arbitru Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, la conferinta de presa cu tema: 'Romania la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (2005-2008)', prilejuita de lansarea cartii cu acelasi titlu apartinand scriitorului Kis Attila, eveniment organizat de Centrul de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetari Juridice 'Acad. Andrei Radulescu' al Academiei Romane, Forumul Judecatorilor din Romania si Societatea de Stiinte Juridice (SSJ).
Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.