COD GALBEN: 19-01-2018 ora 15 Intre 15:00 si 19:00 se va semnala Intensificari ale vantului, mai ales la altitudini mari, cu viteze la rafala de pana la 80..90 km/h, viscolind zapada. in Județul Neamţ, Județul Suceava;

 Eveniment
 Autor
 Data
IONEL HAIDUC

IONEL HAIDUC

IONEL HAIDUCExpozitia Filatelica Mondiala EFIRO 2008; '500 de ani de la tiparirea primei carti pe teritoriul Romaniei'. In imagine: Ionel Haiduc, presedintele Academiei Romane.
SINAIA - CASTELUL PELES - DECORARE PERSONALITATI

SINAIA - CASTELUL PELES - DECORARE PERSONALITATI

SINAIA - CASTELUL PELES - DECORARE PERSONALITATIAcademicianul Ionel Haiduc este decorat cu Ordinul Coroana Romaniei in grad de comandor, la ceremonia in cadrul careia Principesa Margareta a decorat, in numele regelui Mihai, o serie de personalitati marcante ale vietii publice si institutii culturale si de invatamant din Romania si din Republica Moldova, la Castelul Peles, evenimentul fiind organizat cu ocazia zilei de nastere a principesei mostenitoare.
ACADEMIA ROMANA - SEMINAR INTERNATIONAL - 'PENSER L'EUROPE'

ACADEMIA ROMANA - SEMINAR INTERNATIONAL - 'PENSER L'EUROPE'

ACADEMIA ROMANA - SEMINAR INTERNATIONAL - 'PENSER L'EUROPE'Premierul Victor Ponta si academicianul Ionel Haiduc participa la deschiderea oficiala a celei de-a XIII-a editii a Seminarului international 'Penser l'Europe' cu tema 'Exista doua Europe ?', eveniment organizat de Fundatia Nationala pentru Stiinta si Arta, Academia Romana si Institutul Francez, la sediul Academiei Romane.
ACADEMIA ROMANA - SIMPOZION - ANIVERSARE - SENATUL ROMANIEI

ACADEMIA ROMANA - SIMPOZION - ANIVERSARE - SENATUL ROMANIEI

ACADEMIA ROMANA - SIMPOZION - ANIVERSARE - SENATUL ROMANIEIParticipanti la simpozionul '150 de ani - Istorie si traditie in Senatul Romaniei. Bicameralismul parlamentar in Romania. Traditie si perspective', eveniment organizat, in Aula Academiei Romane, de Senatul Romaniei si Academia Romana, cu ocazia aniversarii a 150 de ani de la infiintarea Senatului.
ACADEMIA ROMANA - ZIUA PORTILOR DESCHISE

ACADEMIA ROMANA - ZIUA PORTILOR DESCHISE

ACADEMIA ROMANA - ZIUA PORTILOR DESCHISEAl V-lea volum din lucrarea 'Tezaurul Academiei Romane - Colectii de arta', coordonat de acad. Ionel Haiduc, presedintele Academiei Romane si acad. Paun Ion Otiman, secretar general al Academiei Romane si primul volum din lucrarea 'Monahismul ortodox romanesc. Istorie, Contributii si Repertorizare', realizata de Patriarhia Romana si Academia Romana, au fost lansate cu prilejul Zilei Portilor deschise la Academia Romana.
ACADEMIA ROMANA - ZIUA INTERNATIONALA DE COMEMORARE A HOLOCAUSTULUI

ACADEMIA ROMANA - ZIUA INTERNATIONALA DE COMEMORARE A HOLOCAUSTULUI

ACADEMIA ROMANA - ZIUA INTERNATIONALA DE COMEMORARE A HOLOCAUSTULUIParticipanti la reuniuna cu titlul 'Informatii istorice si marturii privind Holocaustul din Romania' organizata de Academia Romana, Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania, Asociatia Evreilor din Romania Victime ale Holocaustului si Institutul National pentru Studiul Holocaustului in Romania 'Ellie Wiesel', cu prilejul Zilei Internationale de Comemorare a Holocaustului, in Aula Mare a Academiei Romane.
GALA - AMBASADORII TURISMULUI ROMANESC

GALA - AMBASADORII TURISMULUI ROMANESC

GALA - AMBASADORII TURISMULUI ROMANESCAcad. Ionel Haiduc (stg.), presedintele Academiei Romane, inmaneaza pasaportul onorific de Ambasador al Turismului Romanesc actorului Constantin Chiriac (dr.), directorul general al Teatrului National 'Radu Stanca' din Sibiu, in cadrul celei de-a doua editii a Galei 'Ambasadorii Turismului Romanesc'.
BUCURESTI - COMEMORARE - VICTIME POGROM

BUCURESTI - COMEMORARE - VICTIME POGROM

BUCURESTI - COMEMORARE - VICTIME POGROMIonel Haiduc, presedinte al Academiei Romane, la adunarea comemorativa a Victimelor Pogromului Legionar din Bucuresti 21 - 23 ianuarie 1941, la Centrul Comunitar Evreiesc.
ACADEMIA ROMANA - ZIUA CULTURII NATIONALE

ACADEMIA ROMANA - ZIUA CULTURII NATIONALE

ACADEMIA ROMANA - ZIUA CULTURII NATIONALEAcad. Ionel Haiduc (stg.), presedintele Academiei Romane, si patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel (dr.), participa la Adunarea generala dedicata Zilei Culturii Nationale, organizata in Aula Academiei Romane.
GALA STUDENTILOR ROMANI DIN STRAINATATE - PALATUL PARLAMENTULUI

GALA STUDENTILOR ROMANI DIN STRAINATATE - PALATUL PARLAMENTULUI

GALA STUDENTILOR ROMANI DIN STRAINATATE - PALATUL PARLAMENTULUITitus Corlatean (stg.), ministrul Afacerilor Externe si Ionel Haiduc (dr.), presedinte al Academiei Romane, la cea de-a cincea editie a Galei Studentilor Romani din Strainatate, eveniment organizat de Liga Studentilor Romani din Strainatate, la Palatul Parlamentului.
BIBLIOTECA ACADEMIEI ROMANE - EXPOZITIE CARTI RARE - CULTURA PERSANA

BIBLIOTECA ACADEMIEI ROMANE - EXPOZITIE CARTI RARE - CULTURA PERSANA

BIBLIOTECA ACADEMIEI ROMANE - EXPOZITIE CARTI RARE - CULTURA PERSANAPresedintele Academiei Romane, acad. Ionel Haiduc, la expozitia consacrata culturii persane cu titlul 'Cultura si Civilizatie Persana in Colectiile de Manuscrise si Carte Rara ale Bibliotecii Academiei Romane'. Evenimentul este organizat de Departamentul de Manuscrise - Carte rara al Bibliotecii Academiei Romane, in colaborare cu Ambasada Republicii Islamice Iran la Bucuresti, la sediul Bibliotecii.
Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.