COD GALBEN: 19-01-2018 ora 15 Intre 15:00 si 19:00 se va semnala Intensificari ale vantului, mai ales la altitudini mari, cu viteze la rafala de pana la 80..90 km/h, viscolind zapada. in Județul Neamţ, Județul Suceava;

 Eveniment
 Autor
 Data
MARIANA NITELEA

MARIANA NITELEA

MARIANA NITELEAMariana Nitelea, directorul Biroului de Informare al Consiliului Europei la Bucuresti, la conferinta de presa cu tema: 'Romania la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (2005-2008)', prilejuita de lansarea cartii cu acelasi titlu apartinand scriitorului Kis Attila, eveniment organizat de Centrul de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetari Juridice 'Acad. Andrei Radulescu' al Academiei Romane, Forumul Judecatorilor din Romania si Societatea de Stiinte Juridice (SSJ).
GABRIELA DRAGAN

GABRIELA DRAGAN

GABRIELA DRAGANGabriela Dragan, director general al Institutului European din Romania (IER), la conferinta de presa cu tema: 'Romania la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (2005-2008)', prilejuita de lansarea cartii cu acelasi titlu apartinand scriitorului Kis Attila, eveniment organizat de Centrul de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetari Juridice 'Acad. Andrei Radulescu' al Academiei Romane, Forumul Judecatorilor din Romania si Societatea de Stiinte Juridice (SSJ).
LANSARE CARTE - 'ROMANIA LA CURTEA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI (2005-2008)'

LANSARE CARTE - 'ROMANIA LA CURTEA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI (2005-2008)'

LANSARE CARTE - 'ROMANIA LA CURTEA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI (2005-2008)'Lansarea cartii 'Romania la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (2005-2008)', apartinand scriitorului Kis Attila, eveniment organizat de Centrul de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetari Juridice 'Acad. Andrei Radulescu' al Academiei Romane, Forumul Judecatorilor din Romania si Societatea de Stiinte Juridice (SSJ).
MIHAI SANDRU

MIHAI SANDRU

MIHAI SANDRUMihai Sandru, arbitru Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, la conferinta de presa cu tema: 'Romania la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (2005-2008)', prilejuita de lansarea cartii cu acelasi titlu apartinand scriitorului Kis Attila, eveniment organizat de Centrul de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetari Juridice 'Acad. Andrei Radulescu' al Academiei Romane, Forumul Judecatorilor din Romania si Societatea de Stiinte Juridice (SSJ).
RAZVAN-HORATIU RADU

RAZVAN-HORATIU RADU

RAZVAN-HORATIU RADUSubsecretarul de stat Razvan-Horatiu Radu, agent guvernamental pentru Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO), la conferinta de presa cu tema: 'Romania la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (2005-2008)', prilejuita de lansarea cartii cu acelasi titlu apartinand scriitorului Kis Attila, eveniment organizat de Centrul de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetari Juridice 'Acad. Andrei Radulescu' al Academiei Romane, Forumul Judecatorilor din Romania si Societatea de Stiinte Juridice (SSJ).
CONFERINTA - 'ROMANIA LA CURTEA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI (2005-2008)'

CONFERINTA - 'ROMANIA LA CURTEA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI (2005-2008)'

CONFERINTA - 'ROMANIA LA CURTEA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI (2005-2008)'Conferinta de presa cu tema: 'Romania la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (2005-2008)', prilejuita de lansarea cartii cu acelasi titlu apartinand scriitorului Kis Attila, eveniment organizat de Centrul de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetari Juridice 'Acad. Andrei Radulescu' al Academiei Romane, Forumul Judecatorilor din Romania si Societatea de Stiinte Juridice (SSJ).
IONEL HAIDUC

IONEL HAIDUC

IONEL HAIDUCIonel Haiduc, presedintele Academiei Romane, la conferinta de presa cu tema: 'Romania la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (2005-2008)', prilejuita de lansarea cartii cu acelasi titlu apartinand scriitorului Kis Attila, eveniment organizat de Centrul de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetari Juridice 'Acad. Andrei Radulescu' al Academiei Romane, Forumul Judecatorilor din Romania si Societatea de Stiinte Juridice (SSJ).
IONEL HAIDUC - MIHAI SANDRU

IONEL HAIDUC - MIHAI SANDRU

IONEL HAIDUC - MIHAI SANDRUIonel Haiduc, presedintele Academiei Romane, si Mihai Sandru, arbitru Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, la conferinta de presa cu tema: 'Romania la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (2005-2008)', prilejuita de lansarea cartii cu acelasi titlu apartinand scriitorului Kis Attila, eveniment organizat de Centrul de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetari Juridice 'Acad. Andrei Radulescu' al Academiei Romane, Forumul Judecatorilor din Romania si Societatea de Stiinte Juridice (SSJ).
IONEL HAIDUC - DUMITRU MAZILU

IONEL HAIDUC - DUMITRU MAZILU

IONEL HAIDUC - DUMITRU MAZILUIonel Haiduc, presedintele Academiei Romane, si Dumitru Mazilu, la conferinta de presa cu tema: 'Romania la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (2005-2008)', prilejuita de lansarea cartii cu acelasi titlu apartinand scriitorului Kis Attila, eveniment organizat de Centrul de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetari Juridice 'Acad. Andrei Radulescu' al Academiei Romane, Forumul Judecatorilor din Romania si Societatea de Stiinte Juridice (SSJ).
Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.